ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bu akşam saat 24’den itibaren şehir suları kesilecek

Bu akşam saat 24’den itibaren şehir suları kesilecek
YAYINLAMA: 23 Aralık 2022 / 17.16
GÜNCELLEME: 23 Aralık 2022 / 17.16
Kartalkaya’dan su nakleden isale hattında yine arızalar oldu

Hava yağışlı olmazsa arızalar 24 saatte giderilecek. Belediye Başkanlığı tarafından verilen bilgilerden öğrenildiğine göre bu akşam saat 24’den itibaren şehir suları kesilecek. Vatandaşın susuz kalmaması için tedbirli olması istendi. Havalar yağışlı gitmediği takdirde arızalar 24 saat içinde giderilmeye çalışılacak. Yağışlı olduğu takdirde çalışmalar birkaç gün devam edebilir.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Belediye Başkanı A. Tutan Ertuğ şunları söyledi:

“Kartalkaya barajından şehrimize su nakleden isale hattında 23-17 ve 34’üncü kilometrelerindeki borularda arızalar meydana geldi. Bunları derhal onarmadığımız takdirde ileride daha büyük arızalar meydana gelerek şehrimiz haftalarca susuz kalabilir. Bunun için şimdiden tedbir olarak derhal onarımlara başlamak zorundayız. Havalar yağışsız iyi gittiği takdirde arızaları 24 saat aralıksız olarak çalışarak gidereceğiz. Yağış olduğu takdirde birkaç gün çalışmak zorunda kalırız. Bu nedenle vatandaşların tedbir almaları, yedek sularını almaları gerekir.

Şehrin susuz kalmaması için eski içme suyu kuyularımızdan aralıklı olarak semtlere su vereceğiz.

Çarşamba günü saat 24’den itibaren sular 24 saat süreyle kesilecektir. Sayın vatandaşlarımın tedbirli olmalarını rica ederim.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *