ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bozgeyik, gerçekleri söylemiyor

Bozgeyik, gerçekleri söylemiyor
YAYINLAMA: 13 Kasım 2020 / 13.08
GÜNCELLEME: 13 Kasım 2020 / 13.08

İlçeyi kaçak yapı cenneti haline getiren ve meclisin araştırma komisyonu teklifini engelleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik’in “Meclis üyeleri şimdiye kadar neredeydi? Alman kararlardan hepsinin bilgisi var” şeklindeki suçlamasına CHP’li belediye meclis üyeleri sert tepki gösterdi. CHP Şehitkamil Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Edip Özaslan, “Bozgeyik açıklamalarıyla kamuoyunu yanıltıyor” dedi.

CHP Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri dün il binasında toplantı düzenleyerek, Başkan Bozgeyik'in açıklamalarının gerçekle ilgisinin olmadığını bildirdi. Grup Başkan Vekili Edip Özaslan, Bozgeyik'in encümen üyelerinin tümünün diğer partilerden olduğunu söyleyerek “Halkı yanıltmak istiyor. Encümen üyeleri 3 kişiden değil 11 kişiden oluşur. Bu 11 kişinin sadece 3’ü seçilmiş üye, diğer 8’i belediyenin müdürlerinden oluşuyor. Bu durumda 3 seçilmiş encümen üyesinin encümen kararlarına nasıl bir etkisi olabilir? Bu durumu kamuoyunun takdirine sunuyoruz" diye konuştu.

Tekerekoğlu’nun 62 bin metrekare arsasının takasında 3 seçilmiş encümen üyesinin muhalefetine rağmen 8 atanmış encümen üyesinin takası onayladığını belirterek, “Bozgeyik belediyenin bütün icraatlarını komisyonların ve encümenin yürüttüğünü söylüyor, yine yapılan olumlu işleri de tek başına kendisinin yaptığını iddia ediyor. Eğer icraatları komisyonlar gerçekleştiriyorsa kendisi nasıl tek başına hizmet yaptığını iddia ediyor, anlamış değiliz. Kamuoyumuz şunu bilmeli ki temel attığı park da dahil olmak üzere halkımızı ilgilendiren tüm hizmetlerin altında CHP’li üyelerin imzası vardır. 6 Haziran 2001’den 7 Mart 2002’ye kadar yapılan meclis oturumlarında meclis üyelerine sürekli söz verdiğini söylemekte ve bu söz vermeyi bir lütuf gibi göstermekte ise de yasa gereği zaten her meclis üyesinin söz alma ve konuşma hakkı vardır” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *