ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bozatlı, ANAP’ın olay adamı!..

Bozatlı, ANAP’ın olay adamı!..
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.42
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.42
ANAP Belediye Meclis Üyesi ve Kurultay Delegesi Yakup Bozaltı, geçtiğimiz yıl
ANAP Belediye Meclis Üyesi ve Kurultay Delegesi Yakup Bozaltı, geçtiğimiz yıl belediyeye ait yeşil alanı kendi arsası ile takas ettirip, önemli miktarda rant elde ederek şimşekleri üzerine çekmişti. Bozatlı’nın başı şimdide, partisinin Genel Başkanı Mesut Yılmaz’a yönelik suçlamaları yüzünden dertte.

İlk şimşekleri takas olayı ile çekti
Bozatlı, geçtiğimiz yıl Küçük Sanayi Sitesi girişinde bulunan belediyeye ait arsayı kendine ait arsa ile takas ettirince büyük tepki almıştı. RP’li Şehitkamil Belediye Meclis Üyeleri’nin meclisi protestosuna neden olan olaydan sonra İdare Mahkemesi arsa üzerine yapılan fabrikanın yıkılmasına ve takasın iptaline karar verdi. Ancak, belediye mahkeme kararını dinlemiyor.

Yılmaz’ı pasif olmakla suçladı
ANAP İl Disiplin Kurulu, Genel Başkanı Mesut Yılmaz’ı korkaklık ve liderlik yapamamakla suçlandığı için il yönetimi tarafından partiden ihracı istenen Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve Kurultay Delegesi Yakup Bozaltı, partisini ana muhalefet görevi yapamamakla eleştirirken, genel başkanı Mesut Yılmaz da İstanbul, Ankara, Rize arasında mekik dokumakla suçluyor.

Partililere mektup yazdı
Bozatlı, partililere gönderdiği mektubunda, Yılmaz’ın istifasını isteyerek, “Genel başkanın dürüstlükten başka hiçbir özelliği yok. Tepkim, genel başkana ve onun genel başkanlıkta başkana ve onun genel başkanlıkta kalmasına yardım edenleredir” dedi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *