ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Boyacı Mahallesi’nde günde 6-7 saat elektrikler kesiliyor

Boyacı Mahallesi’nde günde 6-7 saat elektrikler kesiliyor
YAYINLAMA: 14 Aralık 2020 / 13.33
GÜNCELLEME: 14 Aralık 2020 / 13.33

Vatandaşlar akşamları televizyon takip edememekten yakmıyor. Boyacı mahallesinin yarısın da gündüzleri saat 8.30- 11, akşamları ise 20.30 dan 23'e bazen 24'e kadar elektrikler kesiliyor. Elektriklerin geldiği zamanlarda mum ışığından farksız. Voltajın devamlı düşüp yükselmesinden de yakınan mahalle halkı elektronik cihazlarının yanmasından korkuyor.

Boyacı mahallesinin yarısı hem gündüz, hem de geceleri elektrikten yararlanamıyor. Elektrik verildiği zamanlarda da lambalar mum gibi yanıyor. Bazen da çok yüksek voltajlı elektrik geliyor. Vatandaşlar buzdolabı, televizyon ve diğer elektronik araçlarının yanmasından korkuyor.

Akşamları ise üç gündür saat 20.30’dan sonra Boyacı Mahallesi Saraç Nuri Sokak ve çevresine hiç elektrik verilmiyor. Bu nedenle TV’den haberler ve programı izlemenin mümkün olmadığı bildiriliyor.

Vatandaşlar konuya ilgililerin eğilmesini ve arızaların giderilerek normal elektrik verilmesini istiyorlar. Boyacı mahallesinde oturanlar geceleri elektrik olmadığı için güç durumda kaldıklarını ifade ile: “Elektrikler sadece bizim mahalle de mi yoksa tüm kentte mi böyle, bilmiyoruz. Sorunumuza mutlaka çözüm istiyoruz” diyorlar.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *