ANASAYFA arrow right Güncel

“Biz çok büyük bir aileyiz ve bu seçimin kazananı kişiler değil, sadece odamız”

“Biz çok büyük bir aileyiz ve bu seçimin kazananı kişiler değil, sadece odamız”
YAYINLAMA: 18 Ocak 2022 / 21.11
GÜNCELLEME: 18 Ocak 2022 / 21.11
Gaziantep Kuaförler Odası’nın Olağan Genel Kurulu, üyelerin yoğun katılımı ile yapıldı. Seçimi kazanan mevcut Başkan Mesut Alkava, güven tazeledi.

Gaziantep Kuaförler Odası’nda seçim heyecanı yaşandı. Üyelerin yoğun katılım gösterdiği seçimde kullanılan oyların 407’si alan Alkava, yeniden başkanlığa seçilirken rakibi Bedriye Polat ise 165 oyda kaldı.

Bir seçim sürecini daha geride bıraktıklarını dile getiren Alkava, “Bu mesleği yaptığım ve esnafımla birlikte olduğum için gerçekten çok mutluyum ve sevinçliyim. Ekibim adına tüm esnafıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü biz çok büyük bir aileyiz ve bu seçimin kazananı kişiler değil, sadece odamız” dedi.

Alkava, “Bugüne kadar odamız için çok iyi şeyler yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Çünkü bu seçimde; yükümüzün biraz daha ağırlaştığını ve bu şi daha iyi yapabilmek için bize teveccüh gösterdiklerinin farkına vardık. Biz de bu özveri ile hiç kimseyi ayrıştırmadan, kırmadan, üzmeden hep birlikte elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Seçim atmosferinin insanı motive ettiğini kaydeden Başkan Alkava, “Esnafımızın desteği ve teveccühü ile mutlu olduk. Seçimin kazananı her zaman ki gibi yine odamız oldu, bundan sonra da kazanmaya devam edecek. Bir kusurumuz olduysa özür dileriz. İnsanız hata yapabiliyoruz veya göremeyebiliyoruz. İnsanlara dokunarak ve bir şeyler anlatarak seçim sürecini geçirmek istedik” diye konuştu.  

Başkan Alkava, “Esnafımıza yakışır bir seçim yaşadık ve geçirdik. Odamızın bayrağını daha üst noktalara taşımak için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti sarf edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi şimdi de ilk günkü heyecanla çalışıyoruz, aynı heyecanla yolumuza devam ediyoruz” açıklamasını yaptı. Adem Kesenek

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *