ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Birlik ve beraberlikle sorunları aşarız

Birlik ve beraberlikle sorunları aşarız
YAYINLAMA: 11 Ağustos 2021 / 13.38
GÜNCELLEME: 11 Ağustos 2021 / 13.38
Sorunların çözümü için GTO tarafından bir rapor hazırlanarak 58. hükümete verileceği bildirildi. GTO Başkanı Mehmet Aslan, her iki partinin milletvekillerinin müşterek çalışarak sorunlara kalıcı çözüm getirmesini istediklerini açıkladı.

Gaziantepli parlamenterlerin çalışmalarına ışık tutması amacıyla sorun ve çözüm önerilerini içeren geniş kapsamlı bir rapor hazırlayacaklarını ifade eden GTO Başkanı Mehmet Aslan, “3 Kasım seçimlerinden sonra parlamentoda 22. dönem için Gaziantep’i 10 milletvekili temsil ediliyor. Ayrıca yeni kurulan 58. hükümette bir Bakanın bulunması olumlu olup, birlik ve beraberlik içerisinde sorunların aşılacağına inanıyoruz” dedi.

Bundan önceki dönemlerde Gaziantepli parlamenterlerle işbirliği içerisinde çalıştıklarını, yeni parlamenterlerle de çalışmak istediklerini söyleyen Aslan, “Daha önce de milletvekilleri ile yaptığımız görüşmelerde birlik ve beraberlik çağrımıza olumlu yanıtlar aldık. İlk etapta Oda olarak acil çözülmesi gereken ve parlamenterlerin çalışmalarına ışık tutması amacıyla ülkenin ve Gaziantep’in sorun ve çözüm önerilerinin içeren detaylı bir rapor hazırlıyoruz” dedi.

Uzun süredir koalisyon hükümetleriyle idare edilen Türkiye’de tek parti sistemini istikrar getirme anlamında önemli bir fırsat olduğunu ve güven ortamının yeniden oluşturulabileceğini ifade eden Aslan, “Tek partili dönemlerde Türkiye hep hızlı bir kalkınma trendine girmiştir. Hükümetin kamuoyu tarafından beklenen konulardaki düzenlemeler bir an önce hayata geçirilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *