ANASAYFA arrow right Güncel

Birbirinden farklı ve kaliteli ürünler fuarda görücüye çıkacak

Birbirinden farklı ve kaliteli ürünler fuarda görücüye çıkacak
YAYINLAMA: 01 Aralık 2021 / 21.14
GÜNCELLEME: 01 Aralık 2021 / 21.14
Günlük 10 bin çift terlik ve 2 bin 500 çift spor ayakkabı üretimi ile sadece Gaziantep ve Türkiye değil, dünyaya hitap eden Mevsim Gün Terlik ve Spor Ayakkabı Firması 6-9 Aralık tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nda yerini alacak.

GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nda stant alacak olan Mevsim Gün Terlik ve Spor Ayakkabı Firması birbirinden çeşitli ve kaliteli ürünlerini müşterilerine sunacak. Yurt içinde 60 ille bayi ağı ile çalışan firma başta Türki Cumhuriyetler olmak üzere Afrika, Avrupa ve dünyanın birçok ülkesine ihracat yaparak hem kent hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor.

Fuara gelen müşterileri standımıza çay ve kahve içmeye bekliyoruz

GAPHOES Fuarına katılacak tüm müşterileri Gün Mevsim Terlik ve Spor Ayakkabı Standına davet eden Mevsim Gün Terlik ve Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gün, “Firma olarak fuarda yerimizi aldık. Birbirinden çeşitli ve kaliteli ürünlerimiz ile müşterimize hitap edeceğiz. Müşterilerimiz aradığı ve istediği her ürünü biz de bulabilirler. Dolayısıyla fuara gelen müşterileri standımıza çay ve kahve içmeye bekliyoruz” dedi.

Güler yüzlü hizmetten ve kaliteden asla ve asla taviz vermedik

Gün, “Günlük 10 bin çift terlik ve 2 bin 500 çift spor ayakkabı üretimimiz bulunuyor, ancak yoğun sipariş olduğunda 10 bin çift olan terlik üretimimizi 20 bine 2 bin 500 olan spor ayakkabı üretimimizi ise 5 bin çiftte çıkartabiliyoruz.

Bu üretim ile ayakkabı sektörünün öncüleri arasında yerimizi aldık. Güler yüzlü hizmetten ve kaliteden asla ve asla taviz vermeden müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Kendimize bir hedef belirledik ve bu hedefe ulaşmak için ise gece-gündüz demeden çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Fuarların firmaların buluşma noktası olduğunu söyleyen Gün, “Fuardan beklentimize çok yüksek. Hem yurt içinde hem de yurt dışıyla güçlü ve sağlam ilişkiler kurmak istiyoruz. Fuarlar, firmaların dünyaya açılan kapısıdır. Çünkü zorlu bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde bu fuar bizim için büyük bir fırsat sunuyor ve sunulan bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Kentimizi ayakkabı ve terlik üretiminde dünyanın merkezi yapacağız

Mevsim Gün Terlik ve Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gün, konuşmasını şöyle tamamladı: “Sanayi, ihracat ve birçok sektörde öncü olan Gaziantep, ayakkabı ve terlik üretiminde de ülkede söz sahibi konumunda yükseliyor. Şu anda yurt dışına ihraç edilen ayakkabı ve terliklerin beşte birini Gaziantep üretiyor. Bu gerçekten büyük bir başarı. Kentimizi ayakkabı ve terlik üretiminde dünyanın merkezi haline getirmek istiyoruz. Firma olarak bu konuda elimizden gelen tüm çaba, gayret ve çalışmayı yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Hüseyin Karataş 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *