ANASAYFA arrow right Güncel

Bir tablet, bir çocuğa eğitim hakkı vermektir

Bir tablet, bir çocuğa eğitim hakkı vermektir
YAYINLAMA: 28 Eylül 2020 / 20.37
GÜNCELLEME: 28 Eylül 2020 / 20.58
Eruslu’dan tablet bağışı

Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan “Askıda Tablet Kampanyası’na” ilk destek genç Faruk Eruslu’dan geldi.  Hayırsever Faruk Eruslu, Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’yi makamında ziyaret ederek kampanya kapsamında bağışladığı tabletleri öğrencilere verilmek üzere teslim etti. Eruslu,  eğitime her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti. Eruslu, bir tablet vermenin, bir çocuğa eğitim hakkını vermek demek olduğunu vurguladı..

Kampanya kapsamında bağışlanan tabletleri Erfapack Plastik Ambalaj Kurucu/Ceo Faruk Eruslu’dan teslim alan Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Eruslu’ya teşekkür ederek, “Askıda Tablet” kampanyası 60 bin bağış ile başladı. İnşallah Teknofest katılımcıları da çok büyük miktarda bağışta bulunacak. İlimizin hayırseverleri de bizleri sürekli arıyor destek vermek için. Bizde hayırseverlerimize anlatıyoruz. Bugün genç girişimci sanayicimiz hayırsever Faruk Eruslu, kampanyamıza destek verdi. Bizleri makamımızda ziyaret etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.  İlk olarak somut bir şekilde Faruk Bey’den tablet bağışı yapıldı. Tabletler bize teslim edildi. Kendisine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Faruk Eruslu, her çocuğun eşit hakları olduğu belirterek, sağlık, eğitim gibi alanlarda bu eşitliğin sağlanması için çaba harcadıklarını söyledi,

Yasin Tepe,  bağışlarından dolayı Faruk Eruslu’ya teşekkür plaketi verdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *