ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bir kişinin 135.000 Lirası ile 600 lirası çalındı

Bir kişinin 135.000 Lirası ile 600 lirası çalındı
YAYINLAMA: 06 Ekim 2022 / 13.25
GÜNCELLEME: 06 Ekim 2022 / 13.28
Hırsızlar bir otomobil, bir motosiklet ve otomobil teybi çaldı

Dün elimizde dört hırsızlık vakası meydana geldi. Bilinmeyen hırsızlar bir otomobil, bir motosiklet ile bir otomobilin teybini çaldılar. Otelde kalan bir kişi de yattı odadan 135.000 TL ile 600 TL’nin çalındığını söyledi.

Düztepe polis karakoluna başvuran bir kişi otomobilin kurtuluş mahallesi, İnönü Caddesi’ndeki evinin önünden bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından çalındığını bildirdi. Fidanlık karakoluna başvuran kişi kavaklık mahallesi, hakkı cankat sokaktaki yakınının evine motosikleti ile gittiğini, yeniden motosikletine binmek istediğinde yerinde olmadığını görerek bulunmasını istedi. Urfalı bir kişinin de kavaklık mahallesi yeşil cami yakınına bıraktığı otomobilinin kapısının zorlanmak suretiyle açılır ve içeride bulunan bir adet otomobil teybinin çalındığını bildirdi.

Hırsızlık olaylarına el koyan güvenlik görevlileri bilinmeyen hırsızların kimliklerini tespiti ile, hırsızların yakalanması için çalışmalara başladı.

Ayrıca Fıstık Palas‘ta kalan Suriye uyruklu bir kişi yastığını altına bıraktı 135.000 TL parayla, 600 TL’nin çalındığını, bulunarak kendisine verilmesi gerektiğini bildirdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *