ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bir kişi öldü, üç polis yaralı

Bir kişi öldü, üç polis yaralı
YAYINLAMA: 19 Temmuz 2020 / 17.09
GÜNCELLEME: 19 Temmuz 2020 / 17.09
Polise kanlı pusu

İslahiye İlçesi’nde polis ile uyuşturucu kaçakçıları arasında çıkan çatışmada bir sivil vatandaş öldü, biri komiser üç polis de yaralandı.  Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. İslahiye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık, Narkotik ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları uyuşturucu kaçakçılığı yaptığını belirlenen kişilerle irtibata geçti.

Polise uyuşturucu satmaya çalışan ve henüz kimlikleri açıklanmayan kişi veya kişiler uyuşturucuyu satmak istedikleri kişilerin polis olduğunu anlayınca ateş etti. Bu sırada polisin de karşılık vermesi üzerine yakınlarda bulunan Haşan Yılmaz isimli şahıs hayatını kaybederken operasyona katılan komiser Cebrail Göçer, polis memuru Şevket Can ve Metin Barak da yaralandı.

Yaralılardan komiser Cebrail Göçer ile polis memuru Şevket Can Gaziantep Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken Metin Barak da İslahiye Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Öte yandan olaydan sonra kaçan ve açık kimlikleri tespit edilen şahısların yakalanması için çok yönlü operasyonlara devam edildiği belirtildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *