ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bir haftadır vatandaş, elektrik kesintisi yüzünden perişan

Bir haftadır vatandaş, elektrik kesintisi yüzünden perişan
YAYINLAMA: 08 Şubat 2021 / 13.29
GÜNCELLEME: 08 Şubat 2021 / 13.29
Üç günde şehirde 14 saat elektrik kesintisi oldu. Beş semtte yapılan elektrik kesintileri iş yerlerini şaşkına döndürdü.

Şehrimizde son bir hafta içinde dört gündür sık sık meydana gelen elektrik arızaları vatandaşları perişan etti. Bir saat verilip dört saat kesilen, yeniden ilki saat verilip altı saat kaybolan elektrik yüzünden iş yerleri şaşkına dördü. İki gün önce elektrikler saat 8’de gitti. 16,30’da verildi. Önceki gün saat 13’de elektrikler yeni den kesildi 16.30’da verildi. Dün de saat 10’da gitti 12’de verildi.

Elektriklerin sık sık kesilmesi sonunda iş gücü yüzde yüz düştü. Konuyla ilgili olarak bilgilerine başvurduğumuz elektrik işletmeleri genel müdürü Adil Tahtacı şunları söyledi:

“İlk iki günkü elektrik kesintileri TEK, tarafından yapıldı. Şiddetli yağışlar ve fırtına enterkonnekte sistemde arızalar meydana getirdi, nakli hatları direklerini devindi. Dün meydana gelen arıza ise Karşıyaka ve Çıksorut’ta bir trafonun yanması yüzünden meydana geldi. Karşıyaka, Tugaylar, Nizip yolu, Sarıgüllük, Kolejtepe, Alleben mahallesi, Tabakhane ve Karalarla mahallelerine elektrik veremedik. Arızalan gidermeye çalışıyoruz.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *