ANASAYFA arrow right Güncel

Bir günde normalleştik, virüs falan kalmadı!!!

Bir günde normalleştik, virüs falan kalmadı!!!
YAYINLAMA: 01 Haziran 2020 / 20.55
GÜNCELLEME: 01 Haziran 2020 / 21.41
Maskelerini takan vatandaşlar tarihi kültür yolu, Gaziler Caddesi, Bakırcılar ve Almacı pazarı çarşısı başta olmak üzere kentin birçok yerinde yoğunluk oluşturdu.

Vatandaş yoğunluğunun yanı sıra trafikte de yoğunluk oluşurken, ambulans ve itfaiye araçları zaman zaman trafikte zor anlar yaşadı. Termometrelerin öğle saatlerinde 38 dereceyi gösterdiği kentte uzun süre sonra yeniden müşterileri ile buluşan dönerciler, aldıkları tedbirler ile müşterilerini ağırladı. Caddelerde ise bazı gençler akrobatik hareketler yaparak o anları sosyal medya hesapları için kaydetti.,

Otogar da doldu, taştı

Seyahat kısıtlamasının bulunduğu 15 ilden biri olan Gaziantep’te yasakların kalkmasıyla vatandaşlar otogara koştu. Günlerdir sessizliğin hakim olduğu otogarda hareketlilik yaşandı.

Otobüsler yarım kapasite çalışıyor

Yolcu otobüsleri sosyal mesafe kuralı nedeniyle kapasitesinin yarısı kadar yolcu alabiliyor. Gaziantep’ten Ankara’ya giden ilk otobüs, 41 yolcu kapasitesi olmasına rağmen 21 yolcu aldı.

İpek Yolu’nda trafik yoğunluğu arttı

Normalleşme sürecinde kaldırılması ile birlikte tarihi İpek Yolu'nda araç yoğunluğu yaşandı.

Normalleşme süreci kapsamında restoran, kafe, park, yüzme havuzu ve spor salonu gibi mekanların yeniden hizmete açılması ile birlikte Gaziantep'teki tarihi İpek Yolu'nda yoğunluk başladı. Korona virüs günleri öncesindeki haline dönen yolda zaman zaman araç kuyrukları da oluştu. Günler sonra yeniden araçları ile dışarı çıkmanın mutluluğunu yaşayan sürücüler zaman zaman trafiğe takıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *