ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bir günde dükkanlar şeker çuvallarıyla doldu

Bir günde dükkanlar şeker çuvallarıyla doldu
YAYINLAMA: 27 Aralık 2022 / 12.37
GÜNCELLEME: 27 Aralık 2022 / 12.37
Vali Koçak soruna el atınca

Vatandaşlar gittikleri bakkal dükkanlarında şeker bulamaması üzerine sorun gazetemiz tarafından Vali Fikret Koçak’a iletildi. Vali Koçak soruna derhal el koyarak toptan şekercilerin depolarını kontrol ettirerek mevcut şekeri tespit ettirdi. Daha sonra Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ’a görev vererek şekerlerin derhal dağıtılmasını sağladı.

Vali Fikret Koçak’ın şeker sorunu üzerine ciddi olarak gitmesi üzerine bir gün içinde dükkanlar çuvallarla şekerle doldu, sorun çözümlendi.

Konuyla ilgili olarak gazetemize özel bilgi veren Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ şekerin diğer illerden nakledilmesi için verilen nakliye farkının şekere yansıtılmak istendiğini, buna müsaade etmediği için şekerin piyasadan çekildiğini, bazı toptan şeker satıcılarının şeker getirtmediğini, Malatya şeker fabrikasıyla temasa geçerek Gaziantep’e gönderilen şekerin belediyeye bildirilmesini istediğini söyledi.

Yazılı olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ telefonla verdiği bilgilerin tamamen aksine beyanda bulunarak, şeker sıkıntısıyla ilgili asılsız haberler yayınlandığını bildirdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *