ANASAYFA arrow right Sağlık

Bir günde 11 sağlık çalışanı Corona'dan hayatını kaybetti

Bir günde 11 sağlık çalışanı Corona'dan hayatını kaybetti
YAYINLAMA: 16 Aralık 2020 / 14.07
GÜNCELLEME: 16 Aralık 2020 / 14.54
TTB, 14-15 Aralık tarihleri arasında 11 sağlık çalışanın Coronavirus salgını nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Türk Tabipler Birliği (TTB), Coronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle 11 sağlık çalışanının hayatını kaybettiğini açıkladı.

TTB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Nevşehir’de görev yapan Eczacı Mustafa Kocatmaz, Samsun’da görev yapan Eczacı Zeki Gül, Bursa’da işyeri hekimi olarak çalışan Dr. Cumhur Toker, Adana Ceyhan İlçe Devlet Hastanesi’nde görev yapan Ebe Elif Özer, Ankara’da özel bir hastanede çalışan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kerim Çağlı, Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü çalışanı Ali Ayvalık,  Antalya’da özel bir klinikte çalışan Dişhekimi Ragıp Hazar, Isparta Şehir Hastanesi’nde görev yapan Radyoloji Uzmanı Dr. Serdal Gül, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden emekli Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Güngör Nişli, Abdurrahman Ürkmez ve Dr. Nezih Aydoğan’ın salgından ötürü yaşamını yitirdiği kaydedildi.

“Yönetemiyorsunuz, ölüyoruz” notuyla yapılan açıklamada, yaşamını yitiren sağlıkçıların ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı mesajı iletildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *