ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bir francala fırınına takdirname verecek

Bir francala fırınına takdirname verecek
YAYINLAMA: 20 Ağustos 2020 / 20.14
GÜNCELLEME: 20 Ağustos 2020 / 20.14
Belediye Başkanı fırınlara baskın yaptı

Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ, sabahın erken saatlerinde şehirdeki fırıncıları denetledi. Fırıncıların çalışmalarından genel olarak memnun olduğunu söyleyen Başkan Ertuğ sadece iki fırının pis olduğunu tespit ettiğini bildirdi.

Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ dün sabahın erken saatlerinde 14 fırını denetledi 14 fırından ikisi pis bulundu, diğerlerinin iyi ekmek çıkardığını tespit etti. Francala yapan İpek fırın sahibine de temiz çalıştığı ve kaliteli ekmek çıkardığı için takdirname verecek. Konuyla ilgili olarak Baş kan Ertuğ şunları söyledi:

“Dün erken saatlerde pide ve francala fırınlarını denetledim. Denetlediğim 14 fırından ikisi pis diğerleri temiz ve pişkel ekmek çıkarıyor. Bu arada İpek fırına örnek çalışmasından dolayı takdirname vereceğim. Pide fırınlarımız eski, randıman vermiyor. Bunların hepsinin değiştirilmesi gerek. Fırın sahiplerine bu nu söyledim. Yenilemeleri için telkinde bulundum. Ekmeklerde gramaj eksikliği görmedim. Demek ki istenince hem iyi ekmek çıkıyor hem de gramaj eksikliği olmuyor. Denetlemelerime habersiz, aralıklı olarak devam edeceğim.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *