ANASAYFA arrow right Güncel

“Binlerce insan saatlerce yollarda aç, susuz kaldı”

“Binlerce insan saatlerce yollarda aç, susuz kaldı”
YAYINLAMA: 19 Ocak 2022 / 19.50
GÜNCELLEME: 19 Ocak 2022 / 19.50
CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, “Gaziantep’te, günler öncesinden yapılan bütün uyarılara rağmen dün yaşanan kar yağışı nedeniyle trafik kilitlendi, vatandaşın saatlerce yolda kaldığı Nizip ile Nurdağı’ndan Antep’e giden yollar kapandı” diye konuştu.

 “Yetkililer gerekli önlemleri almadığı için 20 saattir Gaziantep otoyolu ve ilçeleri kar nedeniyle ulaşıma kapalı” diyen Yılmazkaya, “Vatandaşa bu çileyi reva görenlere yazıklar olsun! Yaşanan işkenceyi Antep halkı hak etmiyor. Adeta Antep halkı cezalandırılıyor.

Karın yağacağı bilinmesine rağmen Antep’teki belediyelerin uyuması, gerekli önlemleri almaması kabul edilebilir değildir” ifadelerini kullandı.

Yılmazkaya, “AKP’li belediyeler, vatandaşımız için gerekli olan hizmeti maalesef alamıyor. Çünkü geriye vatandaşa hizmet etmek için para kalmıyor! Keşke bu paraları Gaziantep halkına hizmet için, tuzlama, kar aracı ve personel alımı için ayırsaydılar. Kentin çok başarılı olduğunu, birçok konuda şampiyon olduğunu söyleyenler, binlerce insanın saatlerce yollarda aç, susuz ve soğukta kaldığını unutmasın” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *