ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bingöl’e dokuz kamyon malzeme gönderildi

Bingöl’e dokuz kamyon malzeme gönderildi
YAYINLAMA: 11 Ocak 2022 / 14.34
GÜNCELLEME: 11 Ocak 2022 / 14.34
Gaziantep Valiliği ve sivil toplum örgütleri ile hayırsever işadamlarının katkılarıyla toplanan gıda ve giyim yardımı Bingöl’deki depremzedelere verilmek üzere dün kamyonlarla yola çıkarıldı.

Vali Bilgin ve Başkanlar depremde ölen ve yaralananlara baş sağlığı dileyerek, gıda yüklü kamyonları uğurladı.

Vali Lütfullah Nilgin, düzenlenen törende, tüm sivil toplum kuruluşları ve devletin tüm kurumlarınca Bingöl’de yaşanan deprem bölgesine yardım yapıldığını belirterek, “Gaziantep’te bu konuda biz bir talepte bulunmadan oda ve dernek başkanları yardımda bulunmak istediklerini belirttiler. Oda başkanlarının beşer milyarlık yardımlarından sonra dün de derneklerin hazırladıkları yardım kamyonları yola çıktı. Gaziantep, her alanda olduğu gibi bu konuda da birlik beraberlik içinde olduğunu göstermiştir” dedi.

Yola çıkan dokuz kamyonluk yardım konteynırından ikisinin Valilik tarafından hazırlandığı açıklandı. Bu arada Törene, Büyükşehir belediye başkanı Celal Doğan, emniyet müdürü Ali Kalkan, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Sanayi odası başkanı Nejat Koçer ve Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve çok sayıda İş adamı katıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *