ANASAYFA arrow right Teknoloji

Bilim insanlarının Gaziantep’te, bilgi ve birikimlerini aktarmasını istiyoruz

Bilim insanlarının Gaziantep’te, bilgi ve birikimlerini aktarmasını istiyoruz
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.03
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.03
Dr. Ahmet Sınav, amaçlarının çok sayıda bilim ve tıp insanının Gaziantep’e gelerek, bilgi ve birikimlerini aktarmasını sağlamak olduğunu söyledi.
Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, amaçlarının çok sayıda bilim ve tıp insanının Gaziantep’e gelerek, bilgi ve birikimlerini aktarmasını sağlamak olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Sınav, Sanko Üniversitesi olarak, Gaziantep’in yanı sıra, bölge ve ülke için de bilimsel açıdan çok önemli toplantılar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bilim insanlarının Gaziantep’te, bilgi ve birikimlerini aktarmasını ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Sağlık bilimleri alanında eğitim, araştırma ve sağlık hizmeti vermek üzere Gaziantep’te kurulan Sanko Üniversitesi’nin, 2014 – 2015 öğretim yılında eğitime başlayacağını anımsatan Prof. Dr. Sınav, bu süreçte bilimsel toplantılar düzenleyeceklerini kaydetti.
Bilimsel toplantılar kapsamında bu hafta iki etkinlik düzenlenecek. 9Mayıs 2014 Cuma günü, Kocaeli Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süreyya Karaöz, Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurgün Platin ve Sanko Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülşen Vural’ın konuşmacı olarak katılacağı “Hemşireliğin Görünmeyen Yüzü: Bakım” konulu panel organize edilecek.
Kocaeli Üniversitesi Kök Hücre ve Gen Tedavileri Araştırma Uygulama Merkezi’nden Prof. Dr. Erdal Karaöz ise 10 Mayıs Cumartesi günü “Kök Hücre Tedavilerine Güncel Yaklaşımlar” konulu konferans verecek.
Her iki toplantı da Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.Arzu Bulut


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *