ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bildiklerinden geri kalmıyorlar

Bildiklerinden geri kalmıyorlar
YAYINLAMA: 28 Temmuz 2020 / 20.08
GÜNCELLEME: 28 Temmuz 2020 / 20.08

Çevre Müdürlüğü’ne yıl başından bu yana 396 şikayet ve denetim yapılırken, bu çalışmalar sırasında yönetmeliklere uymayan toplam 105 şahıs ile 10 işyerine 33 milyar para cezası uygulandığı belirtildi. 37 İşyerine gürültü kontrol monitörü taktırıldı, yüksek sesle klakson çalarak çevreyi rahatsız eden 53 araç plakasına 16 milyar, 5 kasetçi dükkanına da ses seviyesini düşürmedikleri gerekçesiyle de 3 milyar lira ceza verildi.

İl Çevre Müdürü Mesut Niziplioğlu, yılbaşından bu yana yaptıkları denetim ve gelen şikayetlerle ilgili olarak, gazino, bar, diskotek, düğün salonları, kulüp ve lokanta gibi kamuya açık 37 adet işyerine gürültü kontrol monitörü taktırıldığını açıkladı.

Konvoy halinde seyreden araçların (Düğün, nişan, sünnet, şölen v.b.) yüksek sesle klakson çalmaması için trafik ekipleri ile koordinasyon sağlanarak yapılan denetimin aralıksız devam ettiğini belirten Niziplioğlu, klakson veya müzik çalarak gürültü kirliliğine sebebiyet veren 53 aracın plaka toplam 16 milyar 84 milyon para cezası uygulandığını ifade etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *