ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bilal Erdoğan’ın düğününe il başkanı Eruslu davet edildi

Bilal Erdoğan’ın düğününe il başkanı Eruslu davet edildi
YAYINLAMA: 30 Eylül 2022 / 14.44
GÜNCELLEME: 30 Eylül 2022 / 15.27
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile Reyyan Uzuner’in düğünü İçin ak Parti Gaziantep teşkilatında il başkanı Ökkeş Eruslu ile kadın ve gençlik kolları başkanlığına davetiye gönderildi. Bu arada bazı sanayici ve iş adamlarının düğüne davet edildiği belirtildi.

Düğüne üç partili davet edildi

Konuyla ilgili Sabah’ın sorularını yanıtlayan AK Parti il başkanı Ökkeş Eruslu, Başbakan ve ak Parti Genel başkanı Erdoğan’ın oğlunun düğününe katılacağını belirterek, Gaziantep’ten iyi başkanı olarak kendisine, kadın kolu başkanı Keteyum Büyükbeşe ve İl gençlik kolları başkanı Ertuğrul Kaya’ya davetiye geldiğini açıkladı. Bu arada düğün için bazı işadamı ve sanayicilere de davetiye gönderildiği öğrenildi.

Her tür darbeye karşı hazırlıklıyız

Öte yandan son günlerde bazı yerel yayın organlarında AK Parti il kongresini iptal edilmesi için bir grup partinin imza topladı şekilde iddiaları Eruslu, “Hiç umurumda değil. Demokratik bir seçim yaptık. 417 oy ile bu göreve seçildik, ama bazıları ısrarla 317 dedi. Fakat bu kez de 617 ile aynı göreve geliriz hiç fark etmez. Haklı olan her zaman kazanır. Ayrıca demokrasi var, herkes konuşmalı. Herkesin fikrine saygı duyarım. Benim kimseden korkum yok, zaten biz her tür darbeye karşı hazırlıklıyız” dedi. Eruslu, doğrunun her zaman yanında olacağını, eğri olan hiçbir şeye kesinlikle izin vermeyeceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *