ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bıçaklar dün de susmadı

Bıçaklar dün de susmadı
YAYINLAMA: 19 Eylül 2022 / 19.16
GÜNCELLEME: 19 Eylül 2022 / 19.16
Yine katliam

Gaziantep Valiliği’nin günlük olarak yayınladı asayiş bülteninden anlaşıldığına göre ilimizde her canı sıkılan bıçağı sarılıyor. Bıçağı savuranlar, çoğu zaman öldürme kastıyla olmasa da kan görmeden de yerine koymuyor. Kimi savunmasız kadınları önce döv sonra bıçaklıyor, kimisi de kadınlarını döverek onların annelerine bile el kaldırıyor. Karakola sığına bilenler şanslı ya utananlar ve daha fazla şiddet uygulanabileceğinden korkanlar…

Komşularını bıçakladı

Ocaklar polis merkezine başvuran Nazmi Önel ve Selçuk Önel, komşuları olan bir şahsın kendilerine saldırarak Nazmi Önel’i elinden ve kolundan bıçakladığını, Selçuk Önel’in başına sopayla vurduğunu söyledi. Nazmi ve Selçuk Önel, komşularından ayrıca evlerinin de camını kırdığı için şikayetçi oldu.

Arkadaşını makasladı

Bir kişi, iş yerinde beraber çalıştığı arkadaşı tarafından makasla yaralandı. Hayati tehlikesi bulunmadığı belirtilen şahıs hastaneden tahliye edildi.

Güpegündüz bıçaklı saldırıya uğradı

Bir kişi, öğle saatlerinde tanımadığı kişilerin saldırısına uğradı. Şahıs karşı koyunca diğer saldırganlar tarafından bıçaklandı. Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan şahıs hayati tehlikesinin olmadığını belirtti.

İki kişi gece saatlerinde iki kişi tarafından bıçaklandı. Şahsı gören çevredekiler hastaneye haber verdi. Şahısların olay yerinden kaçtıkları ifade edildi.

Beraber yaşadığı kadını bıçakladı

Bir kadının beraber yaşadığı adam ile tartışması sonucunda bıçaklandığı ortaya çıktı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *