ANASAYFA arrow right Yaşam

Beştepe Sucuk House Gaziantepli’ye sucuğu sevdirecek

Beştepe Sucuk House Gaziantepli’ye sucuğu sevdirecek
YAYINLAMA: 13 Ekim 2020 / 20.56
GÜNCELLEME: 13 Ekim 2020 / 20.56
Asıl mesleği kasaplık olan Nuri Hamza Müslüman, 1972 yılında Almanya’ya gitti. 2016 yılında memleketine dönen Müslüman, Beştepe Sucuk House markası ile Gaziantep’te adını duyurmaya başladı.

Tadı, lezzeti ve kokusu ile diğer sucuklardan farklı olan Beştepe Sucuk House, Gaziantep markası ve dünya lezzeti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. El değmeden, hijyenik ortamda, son teknolojik makineler ile üretilen sucuklar şimdiden kahvaltı sofralarını süslemeye başlarken, vazgeçilmezler arasında yerini almaya başladı.

Sucukta da söz sahibi olmak istiyoruz

Gastronomi kenti Gaziantep’in, sucukta da adını dünyaya duyurmak için kolları sıvayan Müslüman, “Gastronomi de ünü dünyaya yayılan kentimizin sucukta da söz sahibi olabilmesi için çalışmalara başladık. İnşallah en kısa zamanda bunu başaracağımızdan hiç şüphemiz yok” dedi.
Çalışmayı ve üretmeyi seven bir insanım

Çalışmayı ve üretmeyi seven bir insan olduğunu anlatan Müslüman, ‘Evde oturmak bana göre değil’ diyor. “2016 yılında memleketime döndüm. Asıl mesleğim kasaplıktır. Dolayısıyla mesleğimle alakalı ne yapabilirim diye düşündüğümde sucuk yapmaya karar verdim. Bulunduğumuz mekanımız Beştepe Mahallesi’nde bulunduğumuzdan markamızın da adını Beştepe Sucuk House olmasını kararlaştırdık” diye konuştu.

Müslüman, “Şu anda vatandaşlarımızın büyük rağbeti var. Ayrıca restoranımızda bulunmaktadır. Burada sucuk İskender, Beştepe kumru, karışık lezzet, köfte porsiyon, sucuk porsiyon, sucuk ekmek, köfte ekmek, sucuk burger, sosis hot doğ, gibi çeşitlerimizin yanı sıra sıcak, soğuk meşrubatlarımız ve içeceklerimiz mevcut” ifadelerini kullandı.

Müslüman, sucukların hijyenik ortamda el değmeden üretildiğini kaydederken, “Son teknolojik makineler ile üretilen sucuklarımız ısı işlem görüyor. Çünkü ısı işlem görmeyen sucukların üzerinde bakteriler olabiliyor, dolayısıyla ısı bu bakterilerin ölmesine neden oluyor. Ayrıca fazla baharat kullanmadığımızdan yenildiğinde mideyi rahatsız etmiyor. Gaziantepli hemşerilerimizi adresimiz olan Antepia Piknik Alanına sucuk yemeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu. Hüseyin Karataş

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *