ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ben hiç kimseyi arkadan vurmadım ama beni arkadan vuran çok oldu

Ben hiç kimseyi arkadan vurmadım ama beni arkadan vuran çok oldu
YAYINLAMA: 22 Aralık 2020 / 13.28
GÜNCELLEME: 22 Aralık 2020 / 13.28
Milletle Meclis’i barıştırmak gerek. Tercih sistemi ile millet, genel merkezin görevlendirdiği adayı değil, istediğimi vekil yaparım diyebilmeli. Tüm sivil toplum örgütlerini ve halkı tercih sistemini desteklemeye davet ediyorum.”

“Günümüzde, ulusal basının yanı sıra yerel basınımız da önemli bir güç olarak ortaya çıkmaktadır. Yerel medyayla çok iyi dostuz. İçten dostuz ve geçen birkaç seneden beri değil, çok daha uzun zamandır.

KOBİ kapsamına aldık onları, hatta Halk Bankası kanalı ile çok büyük aktarmalar yapmak üzereydik. Ne var ki, 1997 yılında iktidarımız sürmedi ve yapamadık. Orada kaldı. Anadolu basını en büyük desteği DYP iktidarlarında bulmuştur. Ama, Türkiye demokrasisinin işlemesi için geldiğimiz yerden devam edeceğimize söz veriyorum. Çünkü, basının özgür, çok yönlü olması lâzım ve kamu reklam pastasının yüzde 35’i yerel medyaya yönlendirilmelidir.”

“Son yıllarda Gaziantep’te ekonomik kriz dolayısıyla büyük emeklerle kurduğumuz Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaların tek tek kapandığını duyuyorum. Yine küçük sanayi geliştirme bölgesinde nerede ise işyerlerinin, yani KOBİ’lerin yansı kapanmış durumda diye duydum. Buna rağmen Gaziantep hâlâ kendi dinamiğiyle ayakta kalmaya çalışıyor. Bunu başarması bizim için çok önemli.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *