ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Belediyedeki Dert Dinleme Gününde şikayet konusu yapıldı

Belediyedeki Dert Dinleme Gününde şikayet konusu yapıldı
YAYINLAMA: 12 Mart 2023 / 18.11
GÜNCELLEME: 12 Mart 2023 / 18.11
Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ’un Perşembe günkü ‘Dert Dinleme Günü’nde sabah 09:00’dan 12:30’a kadar 70 kadar vatandaş derdini başkana anlattı.

-Taksi durakları belirli kişilerin tekelinde mi?

-Vakıflara ait ağaçların kesildiği ihbar edildi

-Nakliyat ambarı yaptırmak üzere yer gösterilmesini istediler

 

Genellikle imar, iş isteme, yol, su kanalizasyon, fiyat kontrollerini kapsayan dilek ve şikayetlerden kayda değer bulduklarımızı aşağıda belirtiyoruz.

-Halen şehir içinde faaliyetlerini sürdürmekte olan nakliyat ambarlarından bir grup, şimdiye kadar imar planında gösterilen yerde ambar yerlerinin yapılmadığını, şehir içinde belirli saatlerde yük indirip bindirmede zorluk çektiklerini, bu yüzden zor durumda olduklarını söylediler ve kendilerine hemen yapılabilecek bir yer verilmesini istediler.

-Şehir içinde taksi duraklarının belli kişiler tekelinde bulunduğu, bu kişilerin durakları yüksek paralarla birbirlerine ya da başka şahıslara devrettiklerini, bu yüzden durakların çevresinde tatsız durumların meydana geldiği bildirilerek buna çare bulunması istenildi.

-Çıksorut’ta vakıflara ait ağaçlıklı bir yerin bazı kişiler tarafından işgal edildiği, ağaçlardan bir kısmının kesilip yer açılarak burada odun kömür satışı yapıldığı, öteki ağaçlı yerlerinde bu akıbete uğramak üzere bulunduğu mahalle halkından bir grup tarafından yazılı olarak ifade edildi ve ağaçların korunmaya alınması istendi.

-Bir grup vatandaş da yeni idarenin at arabalarına şehir içinde tekrar izin vereceği söylentileri üzerine geldiklerini, bu doğru ise yeniden at arabası alıp çalıştıracaklarını, söylenti doğru değilse kendilerine belediyeden iş verilmesini istediler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *