ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Belediye ziyaretçilerden ve dükkan kirasından 5,5 milyon kazandı

Belediye ziyaretçilerden ve dükkan kirasından 5,5 milyon kazandı
YAYINLAMA: 03 Kasım 2022 / 15.55
GÜNCELLEME: 03 Kasım 2022 / 15.55
Gaziantep fuarını 1 milyon kişi gezdi

Edinilen bilgiye göre Gaziantep Fuarını 1 milyonun üzerinde kişi gezdi. Fuarı gezmek isteyenlerden 5 milyon lira gelir elde edildi. Fuarda ürünlerini teşhir etmek için yer kiralayanlardan da 500 bin lira ücret alındı. Böylece belediye Gaziantep Sanayi Fuarından 5,5 milyon lira gelir sağladı.

11.Gaziantep Sanayi Fuarı dün kapandı. Bir aylık süre içinde Gaziantep Sanayi Fuarını bir milyonun üzerinde kişi gezdi. Daha önce de bildirdiğimiz gibi 10’u diğer illerden 10 devlet sektöründen ve 137’si Gaziantepli olmak üzere Gaziantep Sanayi Fuarına 157 firma katıldı. Bu ıl firmaların özellikle sanayi ürünlerini teşhir etmeleri istendi. Bu yolda azda olsa bir ilerleme sağlandı. Gelecek yıl daha çok sanayi ürününün teşhiri sağlanarak adına yakışır bir sanayi fuarı olması sağlanacak. Bilindiği gibi Gaziantep Sanayi Fuarı lunaparkla birlikte 70 bin metrekarelik bir alana kurulmuş bulunuyor. Fuar alanı çok dar. Aynı çevrede genişletilmesi olanağı da yok.

11.Gaziantep Sanayi Fuarının renklenmesi ve daha çok kişinin ilgisini toplamak amacıyla bu yıl Altın Fıstık Festivali de düzenlendi. Festivalin ilk olarak düzenlenmesine rağmen başarılı olduğu söyleniyor. Gelecek yıllarda festival uygulamasında görülen aksaklıkların giderilmesi ve daha iyi bir festival düzenlenmesi gerekiyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *