ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Belediye personeli başkana karşı mahcup olmamak için 24 saat çalışacağını bildirdi

Belediye personeli başkana karşı mahcup olmamak için 24 saat çalışacağını bildirdi
YAYINLAMA: 01 Nisan 2021 / 13.59
GÜNCELLEME: 01 Nisan 2021 / 13.59
Çok şükür nihayet suya kavuştuk

Dün yaptığımız yayında Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ'un hastaneye yatması üzerine belediyenin bazı hizmetlerinin aksadığını, çalışmaların gevşediğini, Başkan Ertuğ’un yokluğunun her yerde kendisini gösterdiğini bildirmiştik.

Belediye hizmetlerinin aksamaması için Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ hasta yatağından telsizle emirler vererek çalışmaları süratlendirmeye başladı. Bir yandan tedavi olurken, öte yandan şehrin susuzluğunun giderilmesi için gerekli direktifleri verdi. Yayınımızın da etkisiyle Belediye’de görevli tüm personel Başkan Ertuğ'a mahcup olmamak ona bağlılıklarını ifade etmek ve prensiplerinden ayrılmamak için 24 saat geceli gündüzlü çalışmaya söz verdi.

Kartalkaya isale hattının bakımı Devlet Su İşleri personelinin de katkısıyla dün geç saatlerde tamamlandı. Geceden itibaren depolara su basılmaya başlandı. Bugün şehirde susuzluğun kalmaması bekleniyor.

Başkanlığa vekaleten bakan, başkan yardımcılarından Yalçın Çepik: “Başkanımızın izinden ve çalışma prensiplerinden hiçbir zaman ayrılmadık. Onun hastalığı esnasında hepimiz eskisinden çok daha fazla çalışarak ona mahcup olmamaya çalışıyoruz. Telsiz ve telefonla sık sık emirlerine müracaat ederek bilgi alıyor ve istenileni eksiksiz yerine getiriyoruz. Gazete olarak sayın başkanımızın hastalığıyla ve belediye hizmetlerinin aksamaması için gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı minnettarız.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *