ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Belediye hizmetlerinin aksamaması için bütün tedbirler alındı

Belediye hizmetlerinin aksamaması için bütün tedbirler alındı
YAYINLAMA: 25 Mart 2021 / 13.17
GÜNCELLEME: 25 Mart 2021 / 13.17
Huzur dolu bir bayramı daha kutlamaya hazırlanıyoruz

Bir Ramazan Bayramı’nı daha idrak etmiş bulunmaktayız. Bu bayramın diğer bayramlardan farkı geçmiş bayramlarda bozulan huzur ve güvenin tekrar tesis edilmesidir.

En güzel ülkede yaşayan en büyük dinin mensuplarıyız. Dinimiz barış ve kardeşlik dinidir. İnsanlığın yücelmesini isteyen dindir. Bu yüce dinin mensubu olan bu millet, geçmiş bayramı endişe, korku içinde geçirdi. Şimdi, hak ettiğimiz olan huzura kavuştuk. Belediyeci olarak beşikten mezara kadar ihtiyacı olan halka hizmet ederiz.

Bu bayramda kentlimizin mutluluğu için tüm belediye personeli olağanüstü bir hizmet anlayışı ile Gaziantepli hemşerilerimize hizmet etmektendir. Memuru, mühendisi, teknisyen ve işçisi bonkörce Gaziantepliye hizmet götürmenin mutluluğu içinde üstün görev anlayışı ile çalışan sizlerin mübarek ramazan bayramını en içten duygularla kutlar, tüm aile efradınızla hakkınız olan çok bayramları idrak etmenizi tanrıdan dilerim.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma, bayramın birinci günü olan 22.7. 1982 perşembe günü saat 11.00-12.00 arasında Belediye nikah salonunda vilayet, garnizon komutanı ve belediye başkanının iştiraki ile yapılacaktır.

Daireniz personeline duyurulmasını ve bayramlaşmaya iştirak edilmesinin teminini 22-23-24 Temmuz 1982 günleri Ramazan Bayramı’dır. Bu maksatla 21.07.1982 Çarşamba günü saat 13.00’ten itibaren resmi kuruluşlar tatile girecektir. Bayram nedeniyle kent içindeki tüm işyerleri diledikleri takdirde bayramın üç günü de faaliyetlerine devam edebilirler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *