ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Belediye çalışanlarından 2004 yılı bütçesine tepki

Belediye çalışanlarından 2004 yılı bütçesine tepki
YAYINLAMA: 16 Mart 2023 / 11.42
GÜNCELLEME: 16 Mart 2023 / 11.42
2004 bütçesinin faiz ve borç bütçesi şeklinde hazırlandığını ifade eden Tüm Bel-Sen Şubesi Başkanı Yusuf Şahinler, IMF’nin hazırladığı bütçeyi AKP hükümetinin aynen onayladığına dikkat çekti.

2004 Bütçesinin faiz ve borç bütçesi şeklinde hazırlandığını ifa de eden Tüm Bel-Sen Şubesi Başkanı Yusuf Şahinler, IMF’nin hazırladığı bütçeyi AKP hükümetinin aynen onaylandığına dikkat çekti.

Bütçe tamamen IMF direktifleriyle hazırlandı

TümBel-Sen üyeleri,dünAtatürk heykeli önünde toplanarak hükümetin 2004 yılı bütçesini eleştirdi. Az sayıda bir katılımın olduğu toplantıda konuşan sendika başkanı Şahinler, IMF gö zetimi ve denetiminde hazırlanan 2004 tahmini bütçe ra kamları açıklandığı, açıklanan rakamlara bakıldığında aslan payını yine borç ve faiz ödemelerine ayrıldığını belirterek “59. Hükümetin esas olarak kimin hükümeti olduğunu birkez daha gösterdi. Bu bütçenin sadece AKP hükümetinin eseri olduğu nu söylemesi haksızlık olur. Çünkü bütçe tamamen IMF di rektifleriyle hazırlanmıştır. AKP’ye düşen bütçenin aynen yazıldığı gibi uygulanması. Eşitlik ve adalet getireceğiz, yoksulluğu önleyeceğiz, savlarıyla iktidara gelenler ülke ekonomisinin yöntemini IMF’nin insanı terk etmiştir” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *