ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Belediye büyük bir düğün salonu yaptırıyor

Belediye büyük bir düğün salonu yaptırıyor
YAYINLAMA: 29 Ocak 2023 / 16.20
GÜNCELLEME: 29 Ocak 2023 / 16.20
Halka ucuz salon ve caz sağlamak üzere yapılan yerin bir an önce bitirilmesine çalışılıyor

“Bir idareci hizmetler için hayal kurup, hayallerini gerçekleştiremiyorsa ölü yaşamış sayılır. Biz bu hayalleri gerçekleştirerek hizmet vermenin zevkini ve onurunu birlikte yaşıyoruz”

Belediye tarafından fuar alanı içindeki teşhir salonu düğün salonu haline getiriliyor. Düğün salonunun şehirdeki büyük bir eksikliği kapatacağı, halka daha ucuz hizmet götüreceği ifade ediliyor. Düğün salonunun düzenlenmesine başlandı. 1984 yılı aralık veya ocak ayı 1985 içinde hizmete sokulacağı bildirildi. 13 milyona çıkacak olan düğün salonu kaloriferli olacak. Müziği belediye tarafından kurulacak olan şehir orkestrası vasıtasıyla karşılanacak.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ şunları söyledi:

“Şehrin büyük bir İhtiyacı olan düğün salonunu gerçekleştirmek için çalışmalara başladık. 12-13 milyona çıkacak olan düğün salonu 1984 yılında ya 25 Aralık Kurtuluş Bayramımızda, ya da 1985 ocak ayında hizmete açılacak.

Salonun kalorifer düzeni için 4.5 milyon lira, diğer değişiklikler için 5 milyon lira, müzik ünitesinin meydana getirilmesi için 2.5 milyon lira harcanacak.

Şehir orkestrası ve bandosunun 40 kişilik hale getirilmesi için hazırlıklara başladık. Kurulacak Şehir orkestrası hem düğünlerde hizmet verecek, hem de belirli günlerde halka konserler verecek. Şimdiye kadar bu büyük boşluk nedense göze çarpmamış.

Bir idareci hizmetler için hayal kurup, hayallerini gerçekleştiremiyorsa ölü yaşamış sayılır. Biz bu hayalleri gerçekleştirerek hizmet vermenin zevkini ve onurunu birlikte yaşıyoruz.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *