ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Belediye Başkanına ilk uyan bizden

Belediye Başkanına ilk uyan bizden
YAYINLAMA: 15 Eylül 2021 / 13.14
GÜNCELLEME: 15 Eylül 2021 / 13.14
Küçük bir leblebici dükkanına tescil almak altı ay mı sürer?

İşin bu kadar uzatılmasının altında Belediye Başkanını üzecek şüpheler mi yatıyor? Gazetemizi ziyaret eden ve telefonla bilgi veren vatandaşlar belediye tescil bürosundan yakınıyorlar. Aylarca tescil bürosuna gidip gelmekten ayaklarının şiştiği, buna rağmen, işlerin sonuçlanmadığını söylüyorlar.

Şikayet sahiplerinden birisi şunları söyledi: “Bir leblebi çekirdek satan küçücük dükkanıma tescil almak istedim. Bütün işlerimi tamamlattım. İş tescil kurulunun dükkana gelerek kontrol etmesine gelince “git bir ay sonra gel” dediler. Bir ay sonra gidince de yeniden iki ay daha bekleyeceksin. Sıran gelince biz sana uğrarız dediler.”

Başka bir vatandaş da marangoz dükkanı için tescil çıkarmak istemiş, bu vatandaşımız da altı aydır tescil için belediyede daire daire gezdiğini, bir türlü sonuç alamadığını ifade ile: “Altı aydır marangoz dükkânımın Tescil belgesini çıkarmaya çalışıyorum. Ben gıda maddesi satacak bir yer açmıyorum. Buna rağmen el etek öpmediğim, sağlıkçı kalmadı. Halâ da tescilimi alamadım” diyor.

Bir süre önce Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ' un yaptığı açıklamada bazı art niyetli kişilerin çıkar sağlamak için işleri aksatabileceği, nüfuz suiistimali yapabileceği bildirilerek, durumun kendisine ulaştırılması istenmişti. Biz de gazete olarak Başkan Ertuğ'a yardımcı olmak amacıyla halkın dertlerini bütün açıklığıyla duyurmaya çalışıyoruz.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *