ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Belediye Başkan aday adaylığı partileri hareketlendirdi

Belediye Başkan aday adaylığı partileri hareketlendirdi
YAYINLAMA: 22 Mart 2023 / 18.08
GÜNCELLEME: 22 Mart 2023 / 18.08
Anavatan partisi il başkanı Nazmi Başel: “Adayımız dürüst ve eski parti çekişmeleri içinde bulunmamış bir kişi olacaktır”

Halkçı Partiden belediye başkan aday adayının da Sefer Başkaya olduğu kesinlik kazanıyor

Mahalli seçimlerin 25 Mart’ta yapılacağı nedeniyle partilerde hummalı çalışmalar devam ediyor.

Görüştüğümüz Anavatan Partisi İl Başkanı Nazmi Başel şunları söyledi: “Mahalli seçimler için hazırlık çalışmalarını sürdürüyoruz. Belediye Başkanlığı adaylığım için haberler çıkıyor. Bunlar doğru değildir. Çünkü partimiz bu konuda henüz bir tespit yapmamıştır. Önümüzdeki günlerde belli olur. Memleketin ağır sorumluluğunu üstlenmiş bir iktidar partisiyiz. Belediye Başkanlığı konusuna da bu açıdan bakıyoruz. Başkan adaylığı tespitinde azami titizliği elbette göstereceğiz.

Adayımız, dürüst, eski parti çekişmeleri içinde bulunmamış, memleket sever bir kişi olacaktır”

Halkçı Parti İl Başkanı Sefer Başkaya ise şöyle konuştu: “Belediye Başkanlığı adaylığım üzerinde sağ olsun arkadaşlar çok duruyorlar. Ama durum şimdilik belli değildir. Bu ayın 10’unda genel merkezden gelen sekreter yardımcısı Paşa Sarıoğlu ile milletvekillerimiz geliyorlar. Onlarla da yapacağımız toplantı sonunda durum belli olacaktır”

SODEP’te ise şimdilik en kuvvetli ve belirgin adayın eski belediye başkanı Esat Kaya Turgay olduğu söyleniyor. Pazar günü sabahı İstanbul’a giden Esat Kaya Turgay’ın çok yakın bir arkadaşına : “Ben Başkanlığa adayım. Durumu buna göre izle” dediği söyleniyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *