ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Belediye, 21 benzin istasyonu açacak

Belediye, 21 benzin istasyonu açacak
YAYINLAMA: 07 Temmuz 2022 / 15.19
GÜNCELLEME: 07 Temmuz 2022 / 15.19
Belediye Başkanı Turan Ertuğ, tarafından verilen bilgilerden öğrenildiğine göre, belediyeye yılda 100 milyon lira gelir sağlayacak olan yeni bir tesisin kurulması için çalışmalara başlandı.

Tanesi 3 milyon lira mal olacak olan 21 petrol istasyonu kurulacak. Belediye tarafından çalıştırılacak olan petrol istasyonlarında aynı zamanda yıkama ve yağlama da yapılacak. Önümüzdeki yıl 36 milyon Lira net gelir getirecek olan belediye petrol istasyonları iki yıl içinde yatırım masraflarını karşılayacak. Daha sonra da yılda net 100 milyon lira Gelir getirecek.

Belediye petrol istasyonlarına Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’ndan benzin temin etmek için başkan Ertuğ tarafından temasa geçildi. Anlaşma sağlanmadığı takdirde, diğer petrol şirketleri ile görüşülecek. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan belediye başkanı Turan Ertuğ, şunları söyledi: “Belediyemize gelir sağlamak amacıyla yeni bir petrol istasyonu açmak için teşebbüse geçtim. Her türlü plan ve krokisi hazırlandı. Fizibilite çalışmaları tamamlandı. Şehrin çeşitli semtlerinde, giriş ve çıkışlarına dağıtılacak olan belediye petrol istasyonları ilk iki yıl yatırımlarını karşıladıktan sonra, yılda 36 milyon lLira net gelir getirecek. İki yıl sonra ise 100 milyon liralık net gelirimiz olacak. Belediye yeni gelir kaynakları aramak zorundayız. Yoksa birkaç yıl sonra işçilerimizin aylıklarına ödeyemez hale geliriz. Belediye petrol istasyonlarının yapımına derhal başlayacağız. Kısa süre içinde de çalışır hale getireceğiz. Gerekirse diğer işadamları ile de işbirliği, ortaklık yapabiliriz.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *