ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bayramda belediye ekipleri ve emniyet görevlileri 24 saat görev yapacak

Bayramda belediye ekipleri ve emniyet görevlileri 24 saat görev yapacak
YAYINLAMA: 01 Haziran 2021 / 14.34
GÜNCELLEME: 01 Haziran 2021 / 14.34
Bayram süresince tüm fırınlar çalışacak

Kurban Bayramı’nda okullar 9 gün tatil yapacak, resmi daireler cuma günü çalışacak. Kurban Bayramı dolayısıyla piyasada geçici bir harekat görülmeye başladı. Çocuklarla bayramlık almak için ana babalar pazarları, dükkanları dolduruyor. Genellikle ölü mevsim olarak adlandırılan ve alışverişin az olduğu bu devreye Kurban Bayramı’nın rastlaması esnaf için iyi bir ortam yarattı.

Kurban Bayramı’nın pazartesiye rastlaması dolayısıyla okulların tümü 9 gün tatil yapacak, öğretime pazartesi başlanacak. Resmi daireler ise cuma günü çalışacak, maaşlarını alacaklar. Vatandaşın rahatlıkla, huzur ve güven içinde bir bayram geçirmesi için güvenlik görevlileri 24 saat görev başında bulunacak. Belediye ekipleri de bayram süresince devamlı çalışacak. Vatandaşlar şikayetlerini belediyeye günün 24 saatinde rahatlıkla iletebilecek.

Kurban Bayramı dolayısıyla Gaziantep 10. Sanayi Fuarı 10 gün daha uzatıldı. Diğer günlerde saat 16.00’dan sonra açık kalan fuar 10 günlük süre içinde sabah saat 8’den 24’e kadar halkın ziyaretine açık kalacak.

Kurban Bayramı’nın pazartesiye gelmesi ve dört gün olması dolayısıyla Gaziantep'teki gazeteler de bir hafta süreyle yayınlarına ara verecekler. Kurban Bayramı sonunda salı gününden itibaren yenliden yayın hayatlarına devam edecekler. Kurban Bayramı süresince şehrimizdeki tüm fırınlar çalışmaya devam edecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *