ANASAYFA arrow right Güncel

Bayram günlerinde tedbiri elden bırakmamalıyız

Bayram günlerinde tedbiri elden bırakmamalıyız
YAYINLAMA: 11 Mayıs 2021 / 17.01
GÜNCELLEME: 11 Mayıs 2021 / 17.01
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Fadıloğlu mesajında, “Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Bolluk ve bereketin, huzur ve güvenin yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin zirveye ulaştığı, Ramazan Ayı’nı geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu paylaşma, toplum olarak dayanışma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşamaktayız.Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *