ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bayram dolayısıyla öğle dinlenme tatili kaldırıldı 

Bayram dolayısıyla öğle dinlenme tatili kaldırıldı 
YAYINLAMA: 19 Mart 2021 / 19.57
GÜNCELLEME: 19 Mart 2021 / 19.57
Belediyenin aldığı yasaklama kararı yanlış uygulanmıştı

Ramazan Bayramı’na bir hafta kalması dolayısıyla Belediye tarafından vatandaşların rahatlıkla alışveriş yapması ve kazıklanmaması için gerekli tedbirler alındı. Bu tedbirlerden olmak üzere nüfusu 100 binin üzerinde bulunan yerleşme merkezlerinde yapılması mecburi olan öğle dinlenme tatili Ramazan Bayramı dolayısıyla kaldırıldı. Ramazan Bayramı’ndan sonra yeniden uygulamaya aynen devam edilecek.

Ayrıca 17 Temmuz Cumartesi ile 18 Temmuz Pazar günleri de tüm işyerleri açık kalarak vatandaşların kolaylıkla alış veriş yapmaları sağlanacak.

Belediye tarafından çarşı ve pazarlarda vatandaşların fahiş fiyatla alış veriş yapmalarını önlemek amacıyla, tüm tedbirler alındı. Fahiş fiyatla mal ve gıda maddesi satanların gözyaşlarına bakılmadan, şiddetle cezalandırılacak. Konuyla ilgili olarak belediye tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Bayram dolayısı ila vatandaşların daha rahat alışveriş yapmaları maksadıyla 14 Temmuz-25 Temmuz Çarşamba günleri arasında çarşıda öğle tatili yapılmayacak, dükkanlar kapatılmayacak ayrıca 17 Temmuz Cumartesi ile 18 Temmuz Pazar günleri çarşı açık bulunacaktır.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *