ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Batallı, Filipinlerin başkenti Manilla’da yapılacak olan Dünya Ticaret Odaları Başkanları toplantısına katılıyor

Batallı, Filipinlerin başkenti Manilla’da yapılacak olan Dünya Ticaret Odaları Başkanları toplantısına katılıyor
YAYINLAMA: 17 Temmuz 2020 / 19.47
GÜNCELLEME: 17 Temmuz 2020 / 19.47

Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Ticaret Odaları Genel Birliği üyesi Mehmet Batallı Filipinlerin başkenti Manila’da yapılacak olan Dünya Ticaret odaları toplantısına katılmak üzere 16 Kasım’da şehrimizden ayrılacak.

Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Batallı ile birlikte yurdumuzdan 13 ilin yabancı dil bilen ve dış ticarete vakıf Ticaret Odası Başkanları da bu toplantıya katılacak. Toplantıya katılmadan önce Ticaret Odası Başkanlarından meydana gelen 13 kişilik heyet Bankonk – Hon kong, Tokyo, Honolulu, Sanfransisko, Mimami, Nevyork ve Frankfurt'a da uğrayarak ticaret ilişkilerimizin gelişmesi için çalışmalar yapacaklar. Ticari amaçlı gezi 26 gün devam edecek.

Türkiye'nin dış ticaretiyle ilgili temas ve çalışmalarda bulunacak olan 13 ticaret odası başkanı Bakanlık tarafından seçildi. Ayrıca 60 kişilik bir heyette kendi istekleriyle bu geziye katılarak ticaret anlaşmaları yapmaya çalışacak. Gezinin tüm masraflarını kendileri ödeyecek. Bunlar yanlarında isterlerse eşlerini de bulundurabilecekler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *