ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Başkan Ertuğ: “Size arsa vereyim yer yaptırın, kredi temin edeyim şirket kurun”

Başkan Ertuğ: “Size arsa vereyim yer yaptırın, kredi temin edeyim şirket kurun”
YAYINLAMA: 07 Mayıs 2020 / 15.54
GÜNCELLEME: 07 Mayıs 2020 / 15.54

Son günlerde yine şerbetçilerin serbestçe caddelerde satış yapmaları üzerine Belediye Başkanı A. Turan Ertuğ şerbet satışının yasaklandığını bildirerek, vatandaşları hasta edecek davranışlardan ve şerbet satışlarından kaçınmalarını istedi. Şerbet satışlarının serbest olması için bir grup şerbetçi yine Belediyeye başvurarak yardım istedi. Bunun üzerine Başkan Ertuğ, şöyle konuştu:

“Sizlere belediyeden yer ve arsa göstereyim, ücretini taksitle ödeyin. Buraya modern bir tesis yapın. Hepiniz birleşin bir şirket kurun. Tertemiz, Sağlık şartlarına uygun şerbeti bura da imal ederek dilediğiniz gibi satınız. Birleşirseniz size bankalardan kredi de bulurum. Yeter ki halkın sağlığıyla oynamayın. Bunun vebal ve günahını sırtlanmayın. Kesinlikle bugünkü şartlarda şerbet sattırmam.

Çok şükür bu yıl aldığımız tedbirler sonunda bir tek vatandaşımız barsak enfeksiyonundan hasta olmadı Her şeyi sizler için, sağlığınız için yapıyoruz. Bana kendiniz için yardımcı olmalısınız. Kimsenin ekmek kapısını kapatmak istemeyiz. Aksine yeni ekmek kapıları açmak istiyoruz.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *