ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Başıboş köpeklerden şikayetler artıyor

Başıboş köpeklerden şikayetler artıyor
YAYINLAMA: 17 Aralık 2020 / 13.18
GÜNCELLEME: 17 Aralık 2020 / 13.18

Belediye zabıtasının konu ile ilgilenmediği söyleniyor. Bir okuyucumuz sabah namazına giderken sokaklardaki başıboş köpeklerden yakınıyor. Belediye zabıtasına müracaat ettiğini, peki... peki... dendiğini, bir hafta sonra tekrar zabıta karakoluna başvurduğunda Temizlik işlerine müracaat et cevabını aldığını söylüyor ve bu işlere kim bakar bilemiyorum, diyor.

“Sabahları korkusuzca camiye gidemeyecek miyiz diye soran okurumuz şunları yazıyor.

“Sabah namazını camide kılmak isterim. Namaz vakti, tabii erkendir. Bu erken saatte evimden çıkıp giderken sokak ve caddelerde sürü ile başıboş köpekler geziyor. Hav havları sanki kıyametin yaklaştığını anlatıyor. Üzerime gelirler diye ödüm kopuyor.

“Durumu belediye zabıtası karakoluna bildirdim. Peki... Peki... dediler. Bir şey çıkmadı. Bir hafta sonra tekrar belediye zabıta karakoluna gittim. Ne oldu diye sordum. Bu kez de zabıta memuru: “Temizlik işlerine git söyle” dediler. Anladım ki belediye zabıtası bu işle ilgilenmiyor veya ilgilenmek istemiyor. Bana kalırsa bu zabıtanın vazifesi ama işte baştan savıyorlar.

“Konu komşu SABAH Gazetesine söylememi veya mektup yazmamı salık verdiler. Lütfen konu ile siz ilgilenir, derdimizi ilgililere iletir misiniz?

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *