ANASAYFA arrow right Güncel

Başak Traktör ve MST İş Makineleri GAP Tarım Fuarı’nda

Başak Traktör ve MST İş Makineleri GAP Tarım Fuarı’nda
YAYINLAMA: 11 Nisan 2021 / 18.04
GÜNCELLEME: 11 Nisan 2021 / 18.04
Başak Traktör ve MST İş ve Tarım Makineleri, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen 12’nci Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’nda (GAPTARIM) ürünlerini hedef kitlesi ile buluşturdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın himayesinde, Gaziantep Sanayi Odası, Ticaret Borsası (GTB) ve KOSGEB’in destekleri düzenlenen ve 6 Nisan’da açılan GAPTARIM, katılımcı firmalara ürünlerini tanıtma fırsatı sundu.

Açılışına Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bakan Yardımcıları Ayşe Ayşin Işıkgece, Mehmet Hadi Tunç, Vali Davut Gül, GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Irak'ın Gaziantep Başkonsolosu Hasan Abdulwahid Majeed ve diğer yetkililer katıldı.

Başak Traktör Genel Müdürü Gökhan Bayramoğlu, fuarda 5120 dahil olmak üzere sekiz modeli çiftçilerle buluşturduklarını söyledi. Çiftçilere 2055, 2060, 2075, 2080, 2090, 2105 ile 2110 tek- çift çeker, bahçe kompakt ve tarla Başak Traktör modellerinin tanıtımını yaptıklarını belirten Bayramoğlu, “Traktörlerimiz genel özellikleriyle kendi sınıflarında en az yakıt tüketimi olan traktörlerdir. Yüzde 100 yerli üretim ve yedek parçaya ulaşımı kolaydır” dedi.

Az yakıt tüketimi konusunda çok iddialı olduklarına vurgu yapan Bayramoğlu, Başak Traktör modellerinin az yakıt tüketiminin yanı sıra sağlamlığı ile de çiftçiler tarafından tercih edildiğini aktardı. Fuarda ayrıca Başak Agri markası ile tarla ve bahçede çiftçilerin yardımcısı olan ekipmanların da tanıtıldığını anlatan Bayramoğlu, “Traktörün yanı sıra doğru ekipman kullanımının öneminin bilinciyle, tarım market konseptiyle çiftçilerin bütün ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle çalışıyoruz” diye konuştu.

MST İş ve Tarım Makineleri

MST İş ve Tarım Makineleri Genel Müdürü Aydın Karlı da 6 serisi bekoloder (kazıcı yükleyici), telehandler (teleskopik forklift) ve ekskavatörleri tanıttıklarını kaydetti. İlk ve tek yerli üreticisi oldukları telehandleri 7 metreden 18 metreye kadar farklı metre ve tonajlarda ürettiklerini anımsatan Karlı, “Fuarda ayrıca 2017 yılında pazara sunduğumuz 22 ve 30 ton kapasiteli paletli ekskavatörlerimizi sergiledik. Operatör konforunu ve rahatlığını ön planda tutuyoruz. Makinelerimizin tercih edilme sebebi yakıt ekonomisi ve müşteri memnuniyetidir” ifadelerini kullandı.

Hem üretim teknolojileri hem de makinalarda kullandıkları ekipmanların dünyada son teknolojiye sahip olduğuna vurgu yapan Karlı, sözlerini şöyle tamamladı, “Bu sayede makina verimliliği ve yakıt sarfiyatında avantaj sağlayarak, tercih nedeni oluyoruz. MST İş ve Tarım Makineleri, Türkiye’nin 55 noktasında kurulu yaygın hizmet noktası ile müşterilerine kesintisiz yedek parça ve servis hizmeti sunuyor. Parça bulunabilirlik oranımız yüzde 100’lere yaklaşmış durumda”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *