ANASAYFA arrow right Teknoloji

Başak Traktör, iki ana modelden 16 ana modele çıktı

Başak Traktör, iki ana modelden 16 ana modele çıktı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.40
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.40
Başak Traktör Genel Müdürü Ertan Paşa, üç yıl önce SANKO Holding bünyesine katılan
Başak Traktör Genel Müdürü Ertan Paşa, üç yıl önce SANKO Holding bünyesine katılan Başak Traktör’ün, iki ana modelden 16 ana modele çıkarak çok önemli bir performans sergilediğini söyledi.
Antalya Belek’te, SANKO İş ve Tarım Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Başak Traktör’ün yurt genelindeki bayileri, yetkili servisleri, üretim ve pazarlama birimlerinin katılımı ile düzenlenen toplantıyı değerlendiren Paşa, “Başarılı geçen toplantıda, 2015 yılı yorgunluğunu atarken bir yılda neler yaptığımızı gözden geçirdik, 2016 yılı hedeflerimizi netleştirdik” dedi.
“Türkiye’nin Markası” olan Başak Traktör’ün, düşük yakıt tüketimi ve bakım maliyeti yanında, yurt çapında yaygın satış ve servis ağı ile her zaman çiftçinin yanında, çiftçi dostu olduğunu belirten Paşa, “Başarılı geçen 2015 yılını değerlendirdik, 2016 yılı planlarımızı belirledik, netleştirdik. Bayi toplantımızda sadece neler yaptıklarımızı ve hedeflerimizi değerlendirmedik, Başak Traktör ailesi olarak bağlarımızı güçlendirdik” diye konuştu.

Toplantının bayilerin, yetkili servislerin, üretim ve satış birimlerinin motivasyonlarını artırdığına inandığını anlatan Paşa, “Bu anlamda çok verimli bir toplantı yaptık. Kaliteden asla ödün vermeden, bereketin sembolü ve Türk çiftçisinin her zaman dostu olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *