ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bankalar müşteriyle kaynaşıyor

Bankalar müşteriyle kaynaşıyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.43
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.43
Bankalar Gaziantep’e birbiri ardına şube açarken şimdi de müşteri potansiyellerini genişletmek ve mevcut müşterileriyle kaynaşmak amacıyla çeşitli toplantı ve panel ve konferanslar düzenliyorlar. İnterbank’tan Kokteyl
Bankalar Gaziantep’e birbiri ardına şube açarken şimdi de müşteri potansiyellerini genişletmek ve mevcut müşterileriyle kaynaşmak amacıyla çeşitli toplantı ve panel ve konferanslar düzenliyorlar.
İnterbank’tan Kokteyl
Nergis Grubu geçtikten sonra bankacılık sektöründe önemli atılımlar yapan inter bank, müşterileriyle kaynaşmak ve yeni müşteriler kazanmak amacıyla düzenlediği bölgesel toplantılara devam ediyor. İnterbank, Bursa, Ankara, İzmir, İstanbul ve Denizli’den sonra şimdi de Gaziantepli müşterileri için bir gece düzenliyor. Tuğcan Oteli’nde verilecek olan kokteyl bugün saat 19.00 da başlayacak.
Pamukbank’tan panel Pamukbank tarafından yarın ‘’ Ekonomiye genel bakış ve vergi sistemindeki yeni uygulamalar’’ konulu bir panel düzenlenecek. Doç. Dr. Deniz Gökçe ve Arthur Andersen Vergi ortağı Sedat Eratalar’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan panel, 1997’deki ekonomik beklentiler ve vergi sistemindeki yeni uygulamalar tartışılacak. Sevcan Oteli inci balo salonundaki panel yarın saat 14.00’te başlayacak. Pamukbank’ın müşterilerini bilgilendirmek amacıyla bu tür panel ve toplantılara devam edeceği açıklandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *