ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bankacılık sektörü asli görevine dönmeli

Bankacılık sektörü asli görevine dönmeli
YAYINLAMA: 18 Nisan 2021 / 17.03
GÜNCELLEME: 18 Nisan 2021 / 17.03

Aslan, ekonominin içinde bulunduğu darboğaz ve reel kesimin karşılaştığı sorunlara değinerek, ekonomide beklenen büyümenin sağlanabilmesi için finans ve bankacılık sektörüne önemli görev düştüğünü, büyümeyi finanse etmek için bankacılık sektörünün asli görevine dönmek zorunda olduğu vurguladı.

  1. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Özdeğirmenci veda ziyaretlerine başladı. GTO’yu ziyaret eden Özdeğirmenci, görevi süresinde GTO’nun önemli çalışmalara imza attığını ve bundan da gurur duyduğunu açıkladı. Akbank Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Hakan Si-dar Nurani de Mehmet Arslan ile yaptığı görüşmede finans bankacılık sektörünün son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Aslan ise ekonominin içinde bulunduğu darboğaz ve reel kesimin karşılaştığı sorunlara değinerek, ekonomide beklenen büyümenin sağlanabilmesi için finans ve bankacılık sektörüne önemli görev düştüğünü, büyümeyi finanse etmek için bankacılık sektörünün asli görevine dönmek zorunda olduğu vurguladı. Aslan, piyasaların canlanmasına yarayacak banka kredilerinin en risksiz kredi olduğunu, ekonominin itici gücü ve büyümenin motoru olarak gördükleri KOBİ’lere uygun şartlarda kredi sağlanması için bankacılık sektörünün üzerine düşeni yapmasını beklediklerini açıkladı. Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri de GTO’nun yeni hizmet sarayı kompleksiyle ilgili bilgi aldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *