ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Baklava Günü’nde Bayram Kemal son dersini verecek

Baklava Günü’nde Bayram Kemal son dersini verecek
YAYINLAMA: 01 Ekim 2020 / 16.28
GÜNCELLEME: 01 Ekim 2020 / 16.28
Gaziantep Lisesi’nin Baklava Günü 7 Şubat’ta yapılacak

Gaziantep Lisesi’nin kuruluşunun 49. yıldönümü 7 Şubat pazar günü törenlerle kutlanacak. Her yıl yapılması bir gelenek haline gelen Baklava Günü’nde son dersini vereceğini bildiren emekli öğretmen Kemal Bayram, öğrencilerini şehrimize hizmete davet edecek.

Geçen yıllarda olduğu gibi Gaziantep Lisesi’nin kuruluş günü Baklava Günü olarak kutlanacak. Gaziantep Lisesi’nde okuyanların tümü o gün lisede toplanarak sınıflara girecek, öğretmenlerinin birisi eskiden olduğu gibi bir saatlik ders yapacak. Ders esnasında anılar yenilenecek, öğrencilik yıllarında yaptıkları muziplikler ortaya konacak.

Ders bittikten sonra kapalı spor salonuna geçilerek topluca Gaziantep’in mahalli yemeği ile birlikte Baklava yenilecek. Burada da Gaziantep lisesinin eski öğrencileri arkadaşlarına anılarını nakledecek, müzik yayını yapılacak. Burada emekli öğretmenlerden Bayram Kemal öğrencilerine son dersini vererek Gaziantep’e çeşitli alanlarda hizmet vermeleri için görevler verecek. Gaziantep’i Tanıtma ve Kültür Vakfı çalışmaları için herkesten görev isteyecek.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *