ANASAYFA arrow right Güncel

Bakan Varank'a fahri hemşerilik beratı verildi

Bakan Varank'a fahri hemşerilik beratı verildi
YAYINLAMA: 27 Ekim 2021 / 14.53
GÜNCELLEME: 27 Ekim 2021 / 14.53
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sanayi ve teknoloji şehri Gaziantep’e verdiği destek ve katkılardan dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a, Fahri Hemşerilik Payesi ve Beratı verdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda fahri hemşeri ilan edilen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara ziyaretinde, Fahri Hemşerilik Payesi ve Beratı’nı verdi.

. Fahri Hemşerilik Payesi ve Beratı’nı verirken konuşan Şahin’in, “Sanayi şehrini yüksek teknolojiye geçirmek ve Gaziantep’i bilim kenti yapmak için Bakan Varank, çok büyük gayret gösterdi. Kardeş olmak için illa aynı kandan olmaya gerek yok. Bakanımızın bize olan hizmeti, kardeşlik duygusuna eş” sözlerine karşılık Bakan Varank, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak Gaziantep’e hizmet etmekten hem mutluluk hem de şeref duyduklarının altını çizerek kendisini Gaziantep’in asli hemşerisi olarak gördüğünü dile getirdi.

"Gaziantep dinanizmiyle çok iyi bir şehir"

Fahri hemşerilik unvanını alan Bakan Varank, "Ben kendimiz aslında Gaziantep’in asli hemşerisi sayıyorum. Gaziantep için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün bizleri ziyarete geldiniz, şehrimizde yapacağımız projeleri konuştuk. Önümüzdeki döneme ilişkin yapılacakları gözden geçirdik. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak Gaziantep’e hizmet etmekten hem mutluluk hem de şeref duyuyoruz. Gaziantep’in her yönüyle dinamizmiyle çok seviyoruz. Özellikle ihracatta Gaziantep’imiz çok iyi" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *