ANASAYFA arrow right Eğitim

Bahçeşehir Koleji Erasmus projelerine ev sahipliği yapıyor

Bahçeşehir Koleji Erasmus projelerine ev sahipliği yapıyor
YAYINLAMA: 02 Kasım 2021 / 17.50
GÜNCELLEME: 02 Kasım 2021 / 17.50
Bahçeşehir Koleji’nin yürüttüğü uluslararası “Building Emotional Intelligence and Self Awareness Through Mindful Practises ” isimli Erasmus projesinin İlk toplantısına Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü ev sahipliği yaptı.

25-29 Ekim tarihleri arasında proje ortakları; İspanya, Yunanistan, Letonya ve Romanya’dan gelen 29 öğrenci ve 14 öğretmenin katılımıyla gerçekleşen bu toplantıda projenin konusu olan Mindfulness ( Fark Andalık) etkinlikleri gerçekleştirildi. Toplantıya proje ortağı İtalya online olarak katılmıştır.

Yurtdışından gelen proje ortaklarıyla toplantının ilk gününde tüm proje ortaklarının milli marşları okunup ardından okulun alanları gezildi. Proje ortakları Bahçeşehir Koleji’nin uyguladığı eğitim programlarının ve fiziki koşullarının dünya standartlarında olduğunu ve öğrencilerin iletişim aracı olarak İngilizceyi çok iyi kullandıklarını ifade ettiler.

Projenin ikinci gününde Mindful etkinlikleri ile 29 öğrenci Bahçeşehir Koleji öğrencileri ile eşleşerek proje çalışmalarını birlikte yürüttüler.

Mindfulness ile; Öğrenciler an içerisinde gerçekleşenlere dikkat etmeyi bu dikkatin niteliğini farketmeyi ve tüm bu farkedilenleri nazikçe kabullenmeyi öğrenir.

Bahçeşehir Koleji uzun yıllardır uyguladığı Mindfulness programı “Building Emotional Intelligence and Self Awareness Through Mindful Practises ” isimli Erasmus  projesine büyük katkı sağlamıştır.

“Building Emotional Intelligence and Self Awareness Through Mindful Practises ” isimli Erasmus proje toplantısının son gününde katılımcılara sertifikaları Bahçeşehir Koleji Erasmus Proje Koordinatörü Sn. Figen Polat tarafından takdim edildi.

Bahçeşehir Koleji Gaziantep Kampüsü 2012 yılından bu yana aktif olarak katıldığı Erasmus projeleri sayesinde öğrencilerine hem farklı kültürleri tanıma hem de dil gelişimlerine katkı sağlama fırsatı sunuyor.

İlginizi Çekebilir
33 tıp fakültesinde kontenjan dolmadı
33 tıp fakültesinde kontenjan dolmadı
Ankara Tabip Odası'nın tıp fakültelerinin azalan tercihlerine yönelik nedenlerin sıralandığı notta, "Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın olumsuz etkisiyle yaşanan sorunlar, sağ...
#Eğitim / 30 Ağustos 2022
Ziraat fakültelerinde tarım eğitimi bitti
Ziraat fakültelerinde tarım eğitimi bitti
Türkiye’de tarımın AKP dönemindeki çöküşü tartışılırken ziraat fakültelerinin faaliyet raporları da tarım eğitimindeki sorunları gözler önüne serdi. Pek çok fakültenin ra...
#Eğitim / 29 Ağustos 2022
198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacak
198 yeni okul, 3 bin 605 yeni derslik hizmete açılacak
Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim yılı başında 198 yeni okul, 3 bin 605 yeni dersliğin hizmete açılacağı; yeni inşa edilen ve güçlendirilen 450 eğitim binasında 6...
#Eğitim / 28 Ağustos 2022
YÖKDİL bu yıl ilk kez elektronik ortamda da uygulanacak
YÖKDİL bu yıl ilk kez elektronik ortamda da uygulanacak
Elektronik YÖKDİL 14 Mayıs'ta Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'daki e-sınav uygulama binalarında gerçekleştirilecek.
#Eğitim / 06 Nisan 2022
Açık Lise sınav sonuçları açıklandı
Açık Lise sınav sonuçları açıklandı
MEB Açık Öğretim Liselerinde eğitimini tamamlayıp üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler, 2. dönem AÖL sınav sonuçlarını açıkladı.
#Eğitim / 24 Mart 2022
YKS'de geç başvuru süreci başladı
YKS'de geç başvuru süreci başladı
YKS için başvuru tarihini kaçıran adaylar, bugün ve yarın başvuru yapabilecek. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru tarihini kaçıranlar için iki gün sürecek başvu...
#Eğitim / 16 Mart 2022
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *