ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bahçelievler, Kavaklık ve Kozanlı semtlerini soyan hırsızlık şebekesi ortaya çıkarıldı

Bahçelievler, Kavaklık ve Kozanlı semtlerini soyan hırsızlık şebekesi ortaya çıkarıldı
YAYINLAMA: 18 Haziran 2020 / 19.48
GÜNCELLEME: 18 Haziran 2020 / 19.48

Hırsızlar 5.5 milyon değerindeki çeşitli altın, ziynet eşyası, pırlanta, teyp ve iki tabancayla yakalandı. 8 kişilik hırsızlık şebekesinin üç elemanı kadın. Şebeke elemanları bohçacılık, fala bakma, dış kapıları kırma ve anahtar uydurma yöntemiyle evleri soydular.

Emniyet Müdür vekili Mehmet Böke tarafından verilen bilgilerden öğrenildiğine göre iki yıldır Kavaklık, Bahçelievler ve Kozanlı semtlerindeki evleri soyan iki ayrı gurup halinde çalışan 8 kişilik hırsızlık şebekesi yapılan aralıksız operasyonlar sonunda Istan bul, Adana ve Gaziantep'te çaldıkları ziynet eşyalarını satarken suçüstü yakalanarak şehrimize getirildi.

Çalınan eşyaların toplam değerinin 5,5 milyonun üzerinde olduğu bildiriliyor. Sadece bir pırlanta takımının değeri 2,5 milyon lira. Bunun yanı sıra iki çalıntı tabanca, 2 teyp, 1 büyük televizyon, 1 gümüş kemer, 5 altın kordon, 5 altın bilezik, 1 altın künye kol bağı 3 kol saati, 8 altın yüzük, 4 pırlanta yüzük, 1 pırlanta bilezik, 2 altın kafesli iki çerçeveli altın kolye, 1 altın yonca kolye ve tın isimlik yakalanan tı eşyalar arasında.

Hırsızlık olayları üzerine ciddi olarak eğilen emniyet görevlileri bunlara ilaveten diğer hırsızlık konuları üzerinde de hassasiyetle durulduğunu, yakında bunların da yakalanarak kamuya açıklanacağını bildirdiler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *