ANASAYFA arrow right Güncel

Bağımsız bir millet olarak kutlama gururu yaşıyoruz

Bağımsız bir millet olarak kutlama gururu yaşıyoruz
YAYINLAMA: 25 Ekim 2020 / 18.00
GÜNCELLEME: 25 Ekim 2020 / 18.00
SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, "Cumhuriyetimizin ilanının 97’nci yılını bağımsız bir millet olarak kutlama gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Dr. Kileci, “Vatan toprağımız için canını vermekten çekinmeyen ve bağımsız bir ülkede yaşama onurunu bizlere sağlayan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, isimsiz vatan sevdalılarının büyük mücadeleler sonucu canlarını vererek kazandığı ve bugün bizlere emanet edilen Cumhuriyetimizin ilanının 97’nci yılını bağımsız bir millet olarak kutlama gururunu yaşıyoruz”

dedi.

“Cumhuriyet, en uygun yönetim biçimi”

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “Halkın, kendi kendini idare edebilme özgürlüğüne sahip olduğu Cumhuriyet, ezelden beri hür olan Türk Milleti’ne en uygun yönetim biçimidir” dedi.

Prof. Dr. Dağlı, Cumhuriyetin ilanının 97’nci yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak, tarih boyunca zaferler kazanan milletimizin 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet’le, kendi kaderini yine kendinin belirlediğine vurgu yaptı.

Türk Milleti gücünü bağımsızlığından alıyor

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Cumhuriyet’in ilan edilişinin 97’nci yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Dr. Yıldırım, “Türk Milleti gücünü bağımsızlığından alan ve bu uğurda canını vermekten çekinmeyen yüce bir millettir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *