ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Bağ-Kur Hastanesi Gaziantep’te açılmalıdır

Bağ-Kur Hastanesi Gaziantep’te açılmalıdır
YAYINLAMA: 09 Haziran 2022 / 16.00
GÜNCELLEME: 09 Haziran 2022 / 16.00
Bağ-Kur yönetim kurulu bir hastane açılması için karar aldı. İl yetkilileri ve diğer kuruluşlar harekete geçmeli. Bağ-Kur yönetim kurulu tarafından Ankara’da yapılan toplantıda Bağ-Kurlu üyelerin sağlık sorunlarının çözümlenmesi için bir hastanenin açılması karar altına alındı. Kararda hastanenin nerede açılacağı belirtilmedi. Bu nedenle hastanenin Kayseri, Konya, Eskişehir veya Gaziantep illerinden birisinde açılacağı sanılıyor.

İlk defa bir ilde açılacak olan Bağ-Kur Hastanesi’nin Gaziantep’te açılması için zaman kaybedilmeden il yetkilileri, belediye başkanlığı, Ticaret ve Sanayi odası başkanlığı, muhtar dernekleri ve danışma meclis üyelerimizin şimdiden harekete geçmeye çalışmaları gerektiği ifade ediliyor.

Diğer illerin temsilcilerinin daha önce harekete geçerek Bağ-Kur hastanesinin de elimizden kaçması Gaziantep için büyük bir şansızlık olur. Bu bakımdan erken davranmanın ve harekete geçmenin büyük yararları olacağı kanaati yaygın.

Bilindiği gibi, şimdiye kadar Bağ-Kur üyelerine ne ilaç veriyor ne de hastanelerde tedavi ediyorlardı. Bağ-Kur hastanesinin açılması sayesinde üyelerin sağlık sorunlarının çözülmesi için bir ortam bulmuş olacaktır.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *