ANASAYFA arrow right Güncel

Ayakkabı tamircilerine yardım yapılacak

Ayakkabı tamircilerine yardım yapılacak
YAYINLAMA: 17 Haziran 2021 / 20.37
GÜNCELLEME: 17 Haziran 2021 / 20.37
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nde faaliyet gösteren ayakkabı tamircilerine ve satıcılarına destek oluyor.

Pandemi sürecinde esnafın yanında olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ayakkabıcı esnafının da yüzünü güldürdü. Ayakkabı tamircilerine 1.500 TL perakende satıcılarından ise ortalama 100 çift ayakkabı alarak önemli bir destekte bulunuyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, pandemi sürecinde ayakkabı sektörüne destek olduklarını belirterek,  “Ayakkabı sektörü Gaziantep için çok önemli sektörlerden bir tanesi. Gaziantep’te üretilen ayakkabıların imalatı ülkemizin ihtiyacı olan ayakkabıların üretilmesi ve ihracat edilmesi ülkemiz adına guru verici. Şahinbey Belediyesi olarak pandemi sürecinde ayakkabıcı esnafımızın yanında olduk. Onlara 1.500 TL nakdi destek sağladığımız gibi şimdide yine ayakkabı satıcılarımızdan ortalama 100 çift ayakkabı almak suretiyle destek oluyoruz. Ayakkabı sektöründeki tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız” diye konuştu.

Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce, verilen desteğin Türkiye’de örnek teşkil ettiğini belirterek “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na Gaziantep’teki ayakkabıcılara yapmış olduğu destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Pandemi dönemindeki bu zorlu süreçte ilk desteği ayakkabı tamircilerine 1.500 vererek yapıldı. Ardından Şahinbey İlçesi’nde faaliyet gösteren 264 ayakkabı satıcılarından  ortalama 100 çift ayakkabı satın alınması sağlanıyor. Bu Türkiye’deki en büyük nakdi alımdır. Bu çok güzel ve örnek bir hizmet, Şahinbey diğer belediyelerimize örnek olur. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *