ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ayakkabı fuarı açılıyor

Ayakkabı fuarı açılıyor
YAYINLAMA: 13 Ekim 2021 / 14.53
GÜNCELLEME: 13 Ekim 2021 / 14.53
GAPSHOES 2003 1. Ayakkabı, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı yarın açılıyor. Gelişim sürecindeki sektörden büyük ilgi gören fuara 80 firmanın katılacağı bildirildi.

GSO ve Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar Mİ Tepe Alış Veriş Merkezi Fuar alanında 30 Ocak -02 Şubat tarihleri arasında gerçekleşiyor, GAPSHOES 2003 1. Ayakkabı, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nın Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ilk ve tek ayakkabı fuarı olduğu bildirildi.

Fuara, Suriye’den de önemli konuklar da geliyor. Organizasyon komitesinin, fuar süresince Suriye’nin Halep kentinden Gaziantep’e düzenleyeceği günübirlik turlarla, Halepli ayakkabı ve yan sanayi üreticileri yerli firmalarla buluşacak. Fuara ayrıca Adana, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Hatay’dan da organize ziyaretler yapılacak.

Sanayi Odası ve Akort Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenen GAPSHOES 2003 Fuarı’nı, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Demeği, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı, Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği ve Gaziantep Kunduracılar Odası’nın da desteklediğini açıklayan GSO yetkilileri, “Fuarı için katılımcı firmalara KOS-GEB Bölge Müdürlüğü tarafından önemli oranda fuar desteği yapıldı. GAPSHOES 2003 Fuarı’nın açılış töreni yarın saat 12.00'de gerçekleştirilecek. Açılış törenine Halep’ten gelecek iş adamı heyeti de katılacak. Fuarın ilk günü akşamı katılımcı firmalar onuruna Tuğcan Otelinde bir yemek verilecek” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *